Ingatlanok
Céginformáció
 
Bérlői hibabejelentő
Pasa Park

 

 

1022 Budapest
Hankóczy u. 4-6.

Térképen mutasd!

GPS koordináták: 47.473968,19.070206

Leírás

A lakások értékesítése sikeresen lezárult!

A nyüzsgő belvároshoz közel, a város zajától mégis távol található a Pasa Park, Budapest legexkluzívabb, II. kerületének kellős közepén.
A 2000-ben épült, 5 épületből álló lakóparkban 33 db 150-300 m2 közötti luxuslakás került kialakításra, melyek mindegyikénél a legmagasabb minőségi követelményeknek eleget téve, illetve a legújabb technológiák alkalmazásával törekedett a fejlesztő a valódi luxus megtestesítésére.

Az előkelő, örökzöld lakóövezetben lehetőség nyílik a teljes kikapcsolódásra, valamint az aktív pihenésre is. A relaxációt a környék adottságai mellett a Pasa Park lakásaihoz tartozó tágas teraszok és előkertek biztosítják. A múltban főként diplomaták, nagykövetek, illetve nemzetközi nagyvállalatok vezetői részére bérbe adott lakások mára már mind megtalálták új tulajdonosaikat.
A társasház minden lakása klimatizált, háztartási gépekkel, beépített szekrényekkel, valamint konyha- és fürdőszobabútorral felszerelt. A számos előnyös adottság mellett a leendő lakóknak lenyűgöző kilátásban lesz részük a Budai hegykre, melyhez csak annyit kell tenniük, hogy kilépnek méretes teraszukra vagy tetőkertjükre.

A lakók az aktív időtöltést illetően is számos lehetőség és szolgáltatás közül választhatnak, melyek az uszoda, jacuzzi és szauna, a gyermek-játszóház, valamint a fitness-terem. A kétszintes teremgarázs, a recepció szolgálat és a házban dolgozó két nyelven beszélő alkalmazotti gárda szintén a Pasa Parkban élők kényelmét és elégedettségét szolgálja. Az állandó biztonságról a 24 órás biztonsági szolgálat kamerás megfigyelőrendszer segítségével gondoskodik.

Képek

Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
tel.: +36 1 457-3860; +36 1 332-2200
fax.: +36 1 367-2800
e-mail: info@bif.hu