ARANYKÉZ PARKOLÓHÁZ

Features

A parkolóház az V. kerület központi részén a Váci utca és Vörösmarty tér vonzáskörzetében található. A 470 gépkocsi befogadására alkalmas épület mindösszesen 5 szinten várja a belváros szívébe érkező vendégeit a nap 24 órájában. Színház? Konferencia? Vagy csak egy kellemes – vásárlással egybekötött – sétára és egy süteményre vágyik? Amennyiben gépkocsival közelítené meg belvárosi célpontját, ne habozzon felkeresni minket. Parkoljon kényelmesen és egyszerűen épületünkben a nap bármely szakában, az eseti órákban kiemelkedő kedvezményekkel.

Services

24 órás recepció és biztonsági szolgálat / autómosó / kártyás fizetési lehetőség / étterem és kávézó / folyamatos üzemeltetői jelenlét /

            Díjtáblázat                            Bérletkonstrukcióink

 Rendezvény támogatás

 

Az Aranykéz utcai parkolóházunk vonzáskörzetében számos olyan helyszín található, mely alkalmas különböző rendezvények és konferenciák lebonyolítására. Ezen helyszínek viszont csak kis létszámban tudják biztosítani az érkező vendégek számára a parkolási lehetőséget.
Amennyiben Ön rendezvényt szervez a belvárosban, ügyfelei ill. vendégei kényelme Cége számára kiemelten fontos, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A megrendezésre kerülő eseményükhöz kedvezményesen biztosítjuk a parkolást.
Az ügyfél megelégedettségét szem előtt tartó rendezvénytámogató parkolási rendszer könnyen kezelhető és ellenőrizhető, megbízható és kényelmes.

  • 950Ft/óra
  • 400 Ftóradíj 22-08 között
  • 13 300Ft/nap
  • 20 000 Fthavi éjszakai bérlet
  • 98 882Ft/hó
VÖRÖSMARTY TÉR
200 m
DEÁK TÉR
400m
FERENCIEK TERE
600m

Köszönjük érdeklődését.
További kérdésekkel kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Soczó Edina