ARANYKÉZ PARKOLÓHÁZ

Features

A parkolóház az V. kerület központi részén a Váci utca és Vörösmarty tér vonzáskörzetében található. A 470 gépkocsi befogadására alkalmas épület mindösszesen 5 szinten várja a belváros szívébe érkező vendégeit a nap 24 órájában. Színház? Konferencia? Vagy csak egy kellemes – vásárlással egybekötött – sétára és egy süteményre vágyik? Amennyiben gépkocsival közelítené meg belvárosi célpontját, ne habozzon felkeresni minket. Parkoljon kényelmesen és egyszerűen épületünkben a nap bármely szakában, az eseti órákban kiemelkedő kedvezményekkel.

Services

24 órás recepció és biztonsági szolgálat / autómosó / kártyás fizetési lehetőség / étterem és kávézó / folyamatos üzemeltetői jelenlét /

            Díjtáblázat                            Bérletkonstrukcióink

1052 Budapest, Aranykéz utca 4-6.

 


 

Rendezvény támogatás

 

Az Aranykéz utcai parkolóházunk vonzáskörzetében számos olyan helyszín található, mely alkalmas különböző rendezvények és konferenciák lebonyolítására. Ezen helyszínek viszont csak kis létszámban tudják biztosítani az érkező vendégek számára a parkolási lehetőséget.
Amennyiben Ön rendezvényt szervez a belvárosban, ügyfelei ill. vendégei kényelme Cége számára kiemelten fontos, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A megrendezésre kerülő eseményükhöz kedvezményesen biztosítjuk a parkolást.
Az ügyfél megelégedettségét szem előtt tartó rendezvénytámogató parkolási rendszer könnyen kezelhető és ellenőrizhető, megbízható és kényelmes.

  • 700Ft/30 perc
  • 200Ft/30 perc 22-08 között
  • 19 600Ft/nap
  • 24 900Ft/havi éjszakai bérlet
  • 114 900Ft/hó
VÖRÖSMARTY TÉR
200 m
DEÁK TÉR
400m
FERENCIEK TERE
600m

Köszönjük érdeklődését.
További kérdésekkel kérjük forduljon hozzánk bizalommal.