A Budapesti Ingatlan Nyrt. éves jelentése

A Budapesti Ingatlan Nyrt. elkészítette 2020. évi éves jelentését. Az éves jelentés megtekinthető a Társaság Budapest, III. ker. Polgár u. 8-10. sz. alatti székhelyén, illetve a www.bet.hu, a www.bif.hu és a www.kozzetetelek.mnb.hu honlapokon.

A Budapesti Ingatlan Nyrt. éves jelentése

A Budapesti Ingatlan Nyrt. elkészítette 2019. évi éves jelentését. Az éves jelentés megtekinthető a Társaság Budapest, III. ker. Polgár u. 8-10. sz. alatti székhelyén, illetve a www.bet.hu, a www.bif.hu és a www.kozzetetelek.mnb.hu honlapokon.

A Budapesti Ingatlan Nyrt. éves jelentése

A Budapesti Ingatlan Nyrt. (SZIT/REIT)* a Budapesti Értéktőzsde szabályzata, illetve a tőkepiacról szóló  törvény alapján elkészítette 2017. évi éves jelentését. Az éves jelentés megtekinthető a Társaság Budapest, III. ker. Polgár u. 8-10. sz. alatti székhelyén, illetve a www.bet.hu, a www.bif.hu és a www.kozzetetelek.mnb.hu honlapokon.

Közbenső mérleg közzététele

A Budapesti Ingatlan Nyrt. (SZIT/REIT)* a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról szóló 2011. évi CII. törvény 15. § (1) bekezdése szerint a szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozásként történt nyilvántartásba vételének napjával, mint mérleg fordulónappal (2017.10.20.) elkészítette és közzéteszi az auditált közbenső mérlegét.