BIF HOSTEL

Features

A BIF HOSTEL az Üllői út mentén a IX. és X. kerület találkozásában, a Népliget vonzáskörzetében, a pesti oldal tömegközlekedés és ellátottság szempontjából egyik legfrekventáltabb részén helyezkedik el.
A hotel épületének szomszédságában frissen felújított irodaházak, lakótömbök és hangulatos parkok találhatóak számos bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőséggel.
A környék a dinamikus fejlesztéseknek köszönhetően a fiatalok és diákok körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a megújult Orczy-kert, a Nagyvárad tér, a Népliget valamint számos egyetemi létesítmény, mint például a Közszolgálati Egyetem, az ELTE és a Semmelweis Klinikák épülettömbjei csak 2-3 metro megállóra helyezkednek el.
A városból kifelé tartva a Liszt Ferenc Repülőtér autóval 20 perc alatt elérhető, a repülőtéri buszjárat megállója pedig a hoteltől csak 2 perc sétára található.
 
A 6 emeletes BIF HOSTEL mindösszesen 82 szobával rendelkezik. A földszinten recepció, társalgó, étkező és büfé található, az emeleti szinteken pedig 2-3 ágyas szobák kerültek kialakításra.
Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, valamint szintenként étkező, konyha helyiség, társalgó és mosókonyha is a vendégek, diákok rendelkezésére áll. Az épület lifttel ellátott.
A hotel melletti parkolóban lehetőség van nagyobb buszok parkolására, csoportok érkezésének gördülékeny lebonyolítására is.
  • 6emelet
  • 82szoba
  • 100%belváros
DEÁK TÉR
5,6 km
LISZT FERENC REPTÉR
15 km
NÉPLIGET
2 km
METRÓ
M3
VILLAMOS
3
BUSZ
181, 281

Köszönjük érdeklődését.
További kérdésekkel kérjük forduljon hozzánk bizalommal.